Jelentkezés

Van egy kis szabad ideje? A munka vagy a suli nem fárasztotta még el nagyon és szívesen segítene? Vagy egyszerűen csak közösségre, programra vágyik?

Akkor itt a lehetőség, hogy kipróbálja magát az érdi Környezetvédő Egyesületnél!

Ha úgy gondolja, hogy szívesen lenne nálunk Önkéntes, íme a választási lehetőségek, amelyekben hasznossá teheti magát, kreativitását és más készségeit fejlesztheti:

Rendezvényeken, fesztiválokon standolás: az utóbbi időben egyre több rendezvényen, fesztiválon van lehetőségünk megjelenni kiadványainkkal, játékainkkal. Ha lenne kedve üzeneteinket mások számára tolmácsolni, elbeszélgetni az érdeklődőkkel, akkor jöjjön és segítsen! Szükségünk van rá!

Kiadványszerkesztés, írás: segítséget várunk kiadványaink összeállításában, megírásában.

Segítés konkrét programokban: Évente három–öt nagyobb rendezvényünk van, olyankor bizony kevésnek bizonyulnak aktív tagjaink.

Kiadvány terjesztés:ingyenes környezetvédelmi témájú kiadványaink terjesztésében fontos, hogy olyan emberekhez kerüljön, akiket valóban érdekel! Az is elég, ha a sulidba magaddal viszel néhány kiadványt, s ott odaadod olyan ismerőseidnek, akik szívesen olvasnának a reklámok hatásairól, a fogyasztás problémáiról vagy a szomszédainak bedobja a postaládába.

Ha úgy érzi/érzed, hogy szívesen segítene/segítenél, kérünk, alábbi kérdőívet kitölteni, hogy lássuk, mivel foglalkozna/foglalkoznál leginkább Egyesületükön belül.

Név:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Miért szeretne önkéntes tevékenységet vállalni?
Végzett már valamikor, valahol önkéntes munkát?
Mivel foglalkozik ‘civilben’? (Tanul? Dolgozik? Hol?)
A segítséget előre is köszönjük!


Design és technológia: EUSAN Kft. - euPark. Fejléc fotók: Duna-Art Fotóklub