Sikeres pályázat

2017-es évben sikeresen pályáztunk, és nyertünk 1,2 millió Ft támogatást a Nemzeti Együttműködési Alaptól. A támogatás segítségével megújult eszközparkunk, beszereztünk egy saját sátrat, padokat, asztalokat, környezetvédelemmel kapcsolatos fejlesztő játékokat.
 
A támogatás másik jelentős részének köszönhetően felújítottuk az érdi helyi értékeket bemutató, korábban már minden iskolába eljuttatott plakátunkat, és ismét kinyomtatásra került belőle 200 db, amelyből fog jutni ismét valamennyi közintézményhez. Ennek a tájékoztató anyagnak a szórólaposított verzióját is elkészítettük, melyet rendezvények során tudunk az érdeklődők számára átadni.
 
A legnagyobb sikerű pontja azonban a támogatásban foglalt tevékenységek közül az iskolai előadások voltak, melyeket Érden a Móra Ferenc - , a Kőrösi Csoma Sándor – valamint a Bólyai János Általános Iskolában tartottak tagjaink, és eljutottunk vele Százhalombattára, Diósdra, és Törökbálintra is. Összesen közel 300 diák számára tudtunk érdekes előadásokat tartani a természet- és környezetvédelem témaköreiben, és nagy örömünkre szolgál, hogy valamennyi iskolától pozitív visszajelzést kaptunk.
Design és technológia: EUSAN Kft. - euPark. Fejléc fotók: Duna-Art Fotóklub